• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zoeken wij een Junior Constructeur. Zoek jij een baan waarin jij je wilt ontwikkelen? Lees dan snel verder. 

Wat ga je doen? 
Jij gaat je focussen op het onderhouden van de bestaande producten. Daarbij gaat het om modelwijzigingen en uitbreidingen op het bestaande portfolio. Je voert technisch onderzoek uit om de juiste oplossingen te vinden. Deze oplossingen worden vervolgens doorgevoerd in het productieproces. Hierbijheb je nauw contact met de productie-, logistieke en (technische)administratieafdeling.
Verder ondersteun je in deze functie de constructeurs bij het uitontwikkelen van de projecten (werkvoorbereiding). 

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wie zoeken wij? 

  • Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting. 
  • Ontwikkelen in hout spreekt je aan
  • Je hebt de drive en inzicht om technische vraagstukken te onderzoeken
  • Je hebt kennis van het SolidWorks 3D-pakket
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Wat beiden wij?

Het betreft een uitdagende fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn in dagdienst van 7:30 – 16:30 uur. Het salaris wordt bepaald aan de hand van leeftijd en ervaring. 

Wordt dit jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct en wie weet ben jij straks de nieuwe aanwinst van dit echte Venlose familiebedrijf!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.