• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zoeken wij een enthousiaste medewerker voor hun magazijn waar de bekleding voor de producten wordt opgeslagen. Zoek jij een baan in een magazijn met een aantrekkelijk salaris? Lees dan snel verder. 

Wat ga je doen? 
Dagelijks komen de mooiste materialen binnen in het magazijn, namelijk stof en leer van Europese topleveranciers! Als magazijnmedewerker zorg jij ervoor dat deze materialen op juiste wijze worden ingeboekt en beheerd. Je bent verantwoordelijk voor het proces van opslaan tot de uitgifte aan de productie. Iets wat met zorg moet worden gedaan. Daarnaast zorg je voor de correcte verwerking van de administratie die erbij komt kijken. 

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wie zoeken wij? 

  • Je bent een kwaliteitsbewuste en flexibele kandidaat die van aanpakken weet! 
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt goed overweg met systemen

Wat bieden wij?

Het betreft een fulltime functie voor 38:45 uur per week. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30. In overleg kunnen deze tijden flexibel worden ingedeeld waardoor je sommige dagen eerder of later kunt beginnen. Het salaris ligt op €14,47 bruto per uur (excl. ADV-compensatie).

Zoek jij een baan en wil jij werken voor een écht Venloos familiebedrijf? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.