• Full time
  • Venlo

Site Invite

Wat ga je doen:

Je onderhoudt en herstelt de wasinstallatie op een zo efficiënt mogelijke manier, zodat de technische staat van de wasinstallatie optimaal is en benut kan worden. Je zorgt bovendien voor allerhande logistieke en technische ondersteuning ten aanzien van het team.

Wasinstallatie: Onderhoud en herstellingen van de wasserij zodat deze steeds in goede staat ter beschikking staat om de vooropgestelde wasaantallen te garanderen. 

Taken: Draagt zorg voor het instellen van de wasinstallatie, voorbereidingen treffen en concreet plannen van de werkzaamheden (zowel correctief onderhoud als preventief), verricht preventief en correctief onderhoud volgens de laatste voorschriften en veiligheidseisen, verhelpt volgens instructies de optredende storingen en schakelt, indien nodig, de mobiele techniekers of in een externe partij in, doet proactief voorstellen ter verbetering van de wasefficiëntie, communiceert hierover uitgebreid met collega’s, houdt de wasinstallatie en werkomgeving schoon.

Administratie: Verzorgt de administratieve vastlegging van het magazijn, met als een doel een correcte actuele weergave van de magazijnstock, houdt de grond-, hulpstoffen en wisselstukken op peil, draagt zorg voor bestellingen, stelt een efficiënte onderhoudsplanning op.

Onze opdrachtgever is een leverancier van kratten aan diverse groente- en fruittelers en transporteurs. Alleen al in de vestiging in Venlo gaan er jaarlijks 40 miljoen kratten het terrein op en af.

Wat vragen wij van jou:

• Algemeen technisch inzicht en brede interesse hebben in de logistieke omgeving

 • Affiniteit met de moderne logistieke systemen en automatisering

 • Goede kennis op het vlak van elektromechanica en lassen

 • Inzicht hebben in het werkproces

 • Kennis van het Engels C. 

 • Flexibiliteit, oog voor detail, georganiseerd, gedreven.

Wat bieden wij:

Het betreft een fulltime functie in drie diensten. Je werkt in de vroege, late en nachtdienst. Over de werktijden vertellen we je graag meer! Het salaris is ongeveer € 3200 per maand.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton of ons bellen op telefoonnummer: 077-820 0333. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.