• Full time
 • Venlo

Site Invite

Heb jij een achtergrond in de elektrotechniek én ben jij organisatorisch onderlegd? Ben je toe aan de volgende stap in je carrière of ben je wellicht op zoek naar een uitdagende startersfunctie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Voor een internationaal bedrijf zijn wij voor de vestiging in Venlo namelijk op zoek naar een planner/werkvoorbereider elektrotechniek. 

Functieomschrijving

Als planner en werkvoorbereider werk jij zelfstandig en houd je je onder andere bezig met alle binnenkomende orders. Dit zijn nieuw verkochte projecten die uitgevoerd moeten worden zoals het plaatsen van zonnepanelen op grote schaal, het opzetten van laadstations en het leveren van energieopslagsytemen. Jij bent verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van de werkzaamheden die gemoeid zijn met deze projecten. Daarnaast ben je in deze functie ook het aanspreekpunt binnen de locatie in Venlo voor elektrotechnische vragen op laagspanningsniveau. De werkzaamheden die hier bij komen kijken zijn: 

 • Het inkopen van de materialen en zorgen dat deze op het moment van de projectuitvoering ter beschikking staan; 
 • De communicatie met de klant voor, tijdens en na de projectuitvoering; 
 • Het bewaken van de kosten; 
 • Later kunnen ook delen van de projectaanloop deel uitmaken van je takenpakket. Denk hierbij aan het offerte-traject, het uitwerken/tekenen van opbrengstberekening m.b.v. een specifieke software ‘PV SOL’ en het bezoeken van de klant om in te meten, foto’s te maken en de installatie-werkzaamheden met de klant te bespreken.  

Deze vacature betreft een zeer afwisselende rol, met een grote mate van zelfstandigheid. In deze functie ben jij inkoper, technicus, projectmanager en adviseur in één!  Mocht het je interessant lijken, dan kan jouw takenpakket uiteraard nog meer worden uitgebreid.   

De opdrachtgever is een bedrijf van Duitse oorsprong dat internationaal werkzaam is als ontwikkelaar van automatiseringsconcepten. Ze houden zich binnen de automatiseringstechniek bezig met drie stromingen: informatietechnologie, elektrotechniek en mechanica. Het bedrijf blijft volop in ontwikkeling en streeft er naar voortdurend de nieuwste ontwikkelingen op het gebied va digitalisering toe te passen. Door wereldwijde ontwikkelingen is er momenteel veel vraag naar technische concepten die het proces van gasvrij leven kunnen versnellen. Dit zorgt dan ook voor de grootste orderstroom momenteel: het plaatsen van zonnepanelen en laadpalen zijn twee zaken waar veel vraag naar is. 

Wie zoeken wij? 

 • MBO+ / HBO denk- en werkniveau d.m.v. een opleiding of werkervaring; 
 • Jij kunt snel schakelen en houd je hoofd koel;
 • Nieuwe orders en projecten geven jou alleen maar meer energie;
 • Je kunt zelfstandig aan het werk en staat te springen bij een nieuwe opdracht; 
 • Jij spreekt en leest de Nederlandse taal vloeiend, het is een pré als je ook Duits spreekt;
 • Een elektrotechnische achtergrond is vereist. Het zou fijn zijn als je in bezit bent van een InstallQ erkenning, mocht dit niet zo zijn ben jij in ieder geval bereid om deze op korte termijn te behalen.  

Wat bieden wij? 

 • Een dynamische werkplek waar geen dag hetzelfde is;
 • Direct een contract bij onze opdrachtgever; 
 • Een werkgever voor het leven, met voldoende ontwikkelmogelijkheden;
 • Een goed marktconform salaris, bespreekbaar op basis van kennis en ervaring!

Enthousiast geworden van deze vacature? Neem dan contact met ons op via 077-8200332 of stuur een mailtje naar venlo@invitejobs.nl. Dan spreken wij jou zo snel mogelijk!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.