• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Als Servicemonteur voer je onderhoud en servicewerkzaamheden uit bij klanten. De service- en onderhoudswerkzaamheden zijn overeengekomen in contracten, die je zelfstandig van a tot z afrondt. Daarnaast los je zelfstandig storingen aan o.a. koel-, gas-, ventilatie-, klimaat- en persluchtinstallaties. 

Werkzaamheden
Je realiseert werktuigbouwkundige installaties, welke je in bedrijf stelt en oplevert. Verder houdt je je bezig met het uitbreiden of aanpassen van bestaande werktuigbouwkundige installaties. Je voert onderhoud-, beheer-, en revisiewerkzaamheden uit conform planning en specificaties. 

Onze opdrachtgever is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd op het gebied van installatietechniek en projectorganisatie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding, niveau 3 Werktuigbouwkunde
  • Enkele jaren werkervaring binnen de installatiebranche in een soortgelijke functie
  • Je beschikt over een werktuigbouwkundige product- en vakkennis en je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • In het bezit van een diploma VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bekend met regels en voorschriften (Techniek , Milieu, Veiligheid)

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een familiebedrijf waar een prettige, informele en dynamische werksfeer heerst. Je hebt de mogelijkheid om mee te helpen in het ontwikkelen van nieuwe business modellen en tot verdere persoonlijke groei.
Verder ontvang je een aantrekkelijk salaris afhankelijk van kennis en ervaring en is er bij gebleken geschiktheid kans op een contract voor onbepaalde tijd. 

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.