• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Als 1e Monteur Elektrotechniek ben je in staat om zelfstandig elektrotechnische installaties te realiseren. Je hebt in deze functie een sturende rol richting monteurs, onderaannemers en inhuurkrachten. Op deze manier lever je een bijdrage aan het realiseren van succesvolle projecten voor onze klanten.

Werkzaamheden
Je gaat je bezig houden met het realiseren van elektrotechnische installaties, welke je in bedrijf stelt en oplevert. Daarnaast breid je bestaande elektrotechnische installaties uit of pas je deze aan. Ook voer je onderhoud-, beheer-, en revisiewerkzaamheden uit conform planning en specificaties.
Verder bestel je de benodigde materialen, breng je meerwerken in kaart en rapporteer je aan het project team. Je geeft leiding en werkt samen met het uitvoerende team van collega’s en ingehuurde monteurs.  

Onze opdrachtgever is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd op het gebied van installatietechniek en projectorganisatie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding, niveau 3/4 Elektrotechniek
  • Enkele jaren werkervaring binnen de installatiebranche in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met zwakstroom en gebouwautomatisering systemen is een pré
  • Je beschikt over een elektrotechnische product- en vakkennis en je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied
  • In het bezit van een diploma VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Bekend met regels en voorschriften (Techniek , Milieu, Veiligheid)

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een prettig team binnen een familiebedrijf waar een informele en dynamische werksfeer heerst. Persoonlijke groei staat hier hoog in het vaandel en het is dan ook mogelijk op opleidingen te volgen en mee te helpen in het ontwikkelen van nieuwe business modellen.
Je ontvangt een salaris afhankelijk van kennis en ervaring en bij gebleken geschiktheid is er grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.