• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Als Servicemonteur voer je onderhoud en servicewerkzaamheden uit bij klanten. De service- en onderhoudswerkzaamheden zijn overeengekomen in contracten, die je zelfstandig van a tot z afrondt. Daarnaast los je zelfstandig storingen aan sterkstroom, zwakstroom en gebouwautomatisering systemen op en voer je aanpassingen aan installaties uit.

Werkzaamheden
Je voert onderhoud en service uit op locaties bij klanten. Dit zijn met name reparaties en kleine aanpassingen. Ook verricht je eerstelijns service bij storingen. Je werkt voornamelijk zelfstandig en voert kleine projecten uit.  

Onze opdrachtgever is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd op het gebied van installatietechniek en projectorganisatie.

Functie-eisen

  • Een afgeronde MBO opleiding, niveau 4 Elektrotechniek
  • Enkele jaren werkervaring binnen de installatiebranche in een soortgelijke functie
  • Aantoonbare affiniteit met ICT
  • In het bezit van een diploma VCA
  • In het bezit van rijbewijs B
  • Affiniteit met zwakstroominstallaties en gebouwautomatisering systemen is een pré
  • Bekend met regels en voorschriften (Techniek, Milieu, Veiligheid)

Wat bieden wij?
Je komt terecht in een familiebedrijf waar een prettige, informele sfeer hangt. Binnen het bedrijf is er mogelijkheid tot verdere groei in de vorm van opleidingen en is er mogelijkheid om mee te helpen in het ontwikkelen van nieuwe business modellen.
Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Bij gebleken geschiktheid is er kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.