• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Als Werkvoorbereider W-installaties ben je verantwoordelijk voor het (technisch) voorbereiden van de projecten. Tevens ben je de verbindende schakel tussen de klant, het projectteam en de monteurs op locatie. Je streeft naar een zo volledig & duidelijk mogelijke voorbereiding van een grote variatie aan projecten. Hiermee zorg je dat onze monteurs én eventuele derde partijen zo efficient mogelijk kunnen werken.

Werkzaamheden
Je gaat je bezig houden met het bepalen van manuren, materieel en eventueel werk van derden. Verder bepaal je de meest efficiënte projectaanpak en werkmethoden, en werk je deze uit. Daarnaast maak je voorcalculaties en check je de beschikbaarheid van materieel en houdt je rekening met de levertijden.
Hierna maak je planningen voor het project en controleer je werktekeningen voor de montage. Je berekent en verzorgt bestellingen en koopt materialen in. Ook coördineer je uitbestedingen, verwerk je inkooporders in het ERP-systeem en ondersteun je de monteurs met technische hulp.
Wanneer een project eindigt, lever je een bijdrage aan de projectevaluatie en zorg je voor verbetering in de projectaanpak en werkprocessen.

Onze opdrachtgever is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd op het gebied van installatietechniek en projectorganisatie.

Functie-eisen

  • MBO opleiding, niveau 4 Werktuigbouw Installatietechniek
  • Enkele jaren werkervaring binnen de installatiebranche in een soortgelijke functie;
  • Enige elektrotechnische kennis is een pré
  • Kennis van planningsmethoden, werkmethoden en werkvolgorde
  • Bekend met AutoCAD & Revit
  • Bekend met calculatietechnieken
  • In staat projecten te beoordelen op regels en voorschriften (Technisch / Milieu / Veiligheid)
  • Voldoende beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal

Wat bieden wij?
Je krijgt de mogelijkheid tot verdere (persoonlijke) groei in de vorm van opleidingen, en de mogelijkheid om mee te helpen in het ontwikkelen van nieuwe business modellen. Verder is er een prettige, informele en dynamische werksfeer.
Je ontvangt een marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb je vragen of interesse? Neem dan maar contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.