• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke productiebaan, met toekomstperspectief binnen een bedrijf waar je geen nummertje bent en een toekomst op kunt bouwen? Lees dan snel verder.

Onze relatie is gevestigd in Reuver en is gespecialiseerd in het vervaardigen van tuin gerelateerde producten voor diverse winkelketens door geheel Nederland en daar buiten.

Wat ga je doen:
Je gaat werken met beton, mallen afvullen, zorgen dat de productielijn blijft draaien, producten verplaatsen en diverse bijkomende werkzaamheden.

Onze relatie is gevestigd in Reuver en is gespecialiseerd in het vervaardigen van tuin gerelateerde producten voor diverse winkelketens door geheel Nederland en daar buiten.

Functie-eisen

  • Ervaring hebben met productiewerk
  • Woonachtig in de omgeving van Reuver
  • Fulltime beschikbaar zijn
  • Goede beheersing hebben van de Nederlandse taal, óf Engels
  • Op zoek zijn naar een baan met toekomstperspectief

Wat wij bieden
Wij bieden een fulltime functie in dagdienst. Je werkt maandag t/m vrijdag vanaf 07:00 – 15:45 uur. Tevens is er werk op zaterdag van 07:00 – 12:00 uur, maar dit is niet verplicht. Je hebt ’s ochtends 15 minuten pauze en tussen de middag 30 minuten.
Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.
Uiteraard heb je grote kans op een vast contract.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.