• Part time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke commerciële parttime baan mét toekomstperspectief? Wacht niet langer, wie weet werk je snel in een leuke commerciële baan in Belfeld.

Functie inhoud
Je werkt nauw samen met je binnendienst collega’s en de salesmanager. Je gaat online nieuwe potentiele klanten (industriële bedrijven) in Vlaanderen zoeken, deze ga je zelf bellen om zo fysieke afspraken te regelen voor de sales afdeling. Je beheert deze data in het systeem, om de sales te boosten.
Verder zul je de Linked-In pagina beheren én zul je periodiek offertes nabellen.

Onze relatie is dé specialist op het gebied van renovatie en onderhoud van industriële gevels en daken.

Functie-eisen

  • Goede commerciële vaardigheden (geen problemen hebben met outbound bellen)
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
  • Goed kunnen werken met een PC (Internet, Word, Excel)
  • Woonachtig in de omgeving van Belfeld.
  • Parttime beschikbaar zijn (er zijn mogelijkheden voor 6 tot 12 uur per week)

Wat bieden wij
Wij bieden een leuke commerciële parttime baan voor ongeveer 6 tot 12 uur per week. Het bruto uurloon bedraagt € 17,28 per uur. Uiteraard is dit een baan voor langere tijd, er zijn op termijn zeker mogelijkheden voor een contract voor onbepaalde tijd.
Je komt in een leuke kleine informele omgeving te werken met ongeveer 14 collega’s, met 1 collega werk je nauw samen. De werktijden en dagen zijn in overleg in te plannen.

Lijkt jou dit wat én ben je echt op zoek naar een parttime baan? Wacht dan niet langer, reageer meteen.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.