• Full time
  • Reuver

Site Invite

Voor een mooi en innovatief bedrijf in Reuver zijn wij op zoek naar een operator met technische instelling.

Werkzaamheden
De werkzaamheden bestaan uit het bedienen, in- en omstellen van machines. Verder los je zelfstandig kleine storingen op, en hou je de kwaliteit van het product in de gaten.

Roosters in alle soorten en maten, traptreden voor de meest uiteenlopende toepassingen en een professionele oppervlaktebehandeling van stalen producten.

Functie-eisen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Technisch inzicht
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Flexibele instelling

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een innovatief bedrijf in de metaalbranche, waar je een fulltime functie in gaat vullen. Je werkt in dagdienst.
Het salaris is in overleg, afhankelijk van kennis en ervaring.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.