• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een high tech bedrijf te Reuver, mét toekomstperspectief? Wij zijn op zoek naar een machinebankwerker.

Werkzaamheden:
Als Machinebankwerker krijg je de ruimte voor je talent. Je gaat aan de slag met het afwerken van zeer nauwkeurige producten door middel van tappen, boren en ruimen. Ook ontbraam je kleine onderdelen onder een microscoop en brengen je een finishing touch aan op kleine onderdelen met een zéér hoge nauwkeurigheid. Verder behoren ook het plaatsen van helicoils, vacuümvlakken en het nawerken van dichtvlakken tot je werkzaamheden en denk je mee over de verbeterprocessen. Want iets dat goed gaat kan altijd beter.

Onze opdrachtgever produceert complete fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ze leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten, waarbij ze gebruikmaken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten binnen dit bedrijf.

Functie eisen:

  • MBO denk- en werkniveau (WTB/ Fijnmechanisch, niveau 2/3).
  • Ervaring hebben in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de high tech industrie.
  • Secuur en oplossingsgericht kunnen werken.
  • Flexibele instelling.

Wat bieden wij
Het betreft een fulltime functie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van opleiding en werkervaring. Ze zijn aangesloten bij de CAO Klein Metaal, dit betekend dat er buiten de vakantiedagen, ook 13 ADV-dagen worden vergoed. Bij gebleken geschiktheid is er uiteraard een grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je vragen of interesse? Neem dan meteen contact met ons op! Wij bespreken jouw wensen en de vacature. Wie weet heb je snel een nieuwe leuke uitdaging mét toekomstperspectief. Bel: 077-820 09 90 of stuur een mailtje mét je CV naar reuver@invitejobs.nl

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.