• Full time
  • Reuver

Site Invite

Kun jij nauwkeurig werken en heb je geen problemen met fysiek werk? Dan zoeken wij jou.

Werkzaamheden
Je gaat de producten welke ze produceren zéér nauwkeurig reinigen. Dit doe je door deze producten in baden te dompelen, goed droog te blazen en de producten nauwkeurig en zonder te bekrassen in te pakken. Vervolgens verwerk je de order in het digitale systeem. Zodat de producten verzendklaar zijn.

Onze opdrachtgever produceert complete fijnmechanische onderdelen op basis van verspanende technieken. Ze leveren kleine tot middelgrote series van hoogwaardige producten, waarbij ze gebruikmaken van de modernste productietechnologieën. Kwaliteit en maatvoering zijn zeer belangrijke aspecten binnen dit bedrijf.

Functie eisen
Wij zijn op zoek naar iemand die geen problemen heeft met fysiek zwaar werk, je tilt regelmatig ongeveer 20KG, verder kun je nauwkeurig werken en kun je goed werken  met een computer. Ook beheers je de Nederlandse taal en ben je iedere werkdag beschikbaar vanaf 10:30 tot 18:00 uur.

Wat bieden wij
Je werkt maandag t/m vrijdag van 10:30 t/m 18:00 uur. Het betreft een functie voor langere tijd, met kans op contract voor onbepaalde tijd. Onze relatie is aangesloten bij de CAO Klein Metaal.

Heb je vragen óf interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.