Site Invite

Voor een bedrijf in Blitterswijck zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur Trucks. Ben jij op zoek naar leuke en afwisselende baan? Heb jij ervaringen in het onderhouden van trucks en andere mobiele voortuigen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het volledige onderhoud en reparaties aan het wagenpark;
  • Je lokaliseert en verhelpt storingen;
  • Je verricht noodreparaties, zowel op als buiten de standplaats;
  • Je zorgt dat motorwagens, aanhangers en kranen tijdig gekeurd worden;
  • Je beheert de voorraad met betrekking tot onderdelen en garagebenodigdheden en bestelt deze indien nodig;
  • Je draagt zorg voor bijkomende administratieve taken. Denk aan het registreren van onderhoud, schades en controles.

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf in Blitterswijck. Het bedrijf is gespecialiseerd in compost en mest. Het bedrijf produceert op 3 locaties compost, ze produceren maar liefst 8.500 ton compost per week. Ze zorgen voor hun eigen grondstoffen en produceren zelf. Ook verzorgen ze het transport naar de kwekers, wereldwijd!

Eisen:

  • Je hebt enkele jaren ervaring als onderhoudsmonteur;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je bent energiek, enthousiast en leergierig.

Het salaris is afhankelijk van ervaring, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en consignatie- en overwerkvergoedingen. Er is een mogelijkheid tot vast dienstverband.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.