Site Invite

Voor een bedrijf in Blitterswijck zijn wij op zoek naar een Vrachtwagenchauffeur. Ben jij op zoek naar leuke en afwisselende baan? Vind jij het heerlijk om op de weg te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Er zijn zowel parttime als fulltime mogelijkheden. 

Werkzaamheden:

  • Je gaat werkzaam zijn op de doseerwagen / walking floor;
  • Je bent verantwoordelijk voor het leveren van de bestelde substraten bij de klanten;
  • Je zorgt ervoor dat het materiaal zuiver en netjes is en blijft;
  • Je houdt je aan de geldende voorschriften en veiligheidsregels.

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf in Blitterswijck. Het bedrijf is gespecialiseerd in compost en mest. Het bedrijf produceert op 3 locaties compost, ze produceren maar liefst 8.500 ton compost per week. Ze zorgen voor hun eigen grondstoffen en produceren zelf. Ook verzorgen ze het transport naar de kwekers, wereldwijd!

Eisen:

  • Je beschikt over een geldig groot rijbewijs en code 95. Daarnaast heb je ook een bestuurderskaart;
  • Je hebt affiniteit met de agrarische sector en transport;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je bent flexibel en klantgericht. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Heb je ervaring met trekker-oplegger of het lossen van walking floor- en doektrailers? Dan is dat mooi meegenomen!

Het salaris is afhankelijk van ervaring, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding en consignatie- en overwerkvergoedingen. Er is een mogelijkheid tot vast dienstverband.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.