• Full time
  • Venlo

Site Invite

Heb jij oog voor kwaliteit en wil jij iedere dag fluitend aan het werk? Dan is deze baan voor jou! Als allround magazijnmedewerker steek je dagelijks de handen uit mouwen in een gezonde werkomgeving vol arbeidsvitamine! Je gaat werken voor een dynamisch familiebedrijf wat groenten en fruit importeert in Venlo.

Als allround magazijnmedewerker ga je aan de slag met het verzamelen van bestellingen die je zelf verwerkt in het systeem. Naast het verzamelen van de bestellingen ben je bezig met het laden en lossen van vrachtwagens die gevuld zijn met groente en fruit.In een periode van vier tot zes weken krijg je alle ins en outs geleerd op de werkvloer zodat je hierna zelfstandig aan de slag kan. Een opleiding groente en fruit is ook een onderdeel van het traject. Hierdoor zie je in een oogopslag of de binnenkomende producten aan de kwaliteitsnormen voldoen.

Onze opdrachtgever is een internationaal opererend familiebedrijf dat al 100 jaar actief is binnen de import van groente en fruit. Iedere dag zorgen ze vanaf vier locaties in binnen- en buitenland dat hun assortiment terecht komt bij de klant. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan markthandelaren, buurtsupermarkten en groenteboeren.

Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
  • Jij weet van aanpakken en bent om naast hard te werken ook te leren en groeien;
  • Flexibiliteit in deze baan is erg belangrijk, overwerken komt voor;
  • Het beheersen van de Nederlandse taal is een must!

Wat wij bieden:

  • Een baan voor lange termijn. Fulltime (38 uur) of parttime mogelijkheden beschikbaar;
  • Werkdagen van maandag t/m vrijdag, weekend komt vrijwel nooit voor;
  • De werktijden starten tussen 5u en 6u. Later starten kan in overleg;
  • Een passend salaris conform de cao Groothandel Groente en Fruit. Deze ligt tussen de €2000.- en €2600.- bruto per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • Bij goed functioneren heb je kans op een vaste aanstelling bij het bedrijf.

Heb je vragen over deze vacature, of wil je direct aan de slag als allround magazijnmedewerker? Neem dan contact met ons op via 077-820 03 30 of tegelen@invitejobs.nl!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.