• Full time
 • Venray

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venray zijn we op zoek naar meerdere medewerkers kwaliteit.

Wil jij ervoor zorgen dat alle producten die het magazijn verlaten voldoen aan de kwaliteitseisen dan zoeken we jou!

De afdeling kwaliteit is opgesplitst in meerdere werkzaamheden.

Afdeling Quality: op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het systematisch afhandelen van diverse controles. Steekproefsgewijs voer je controles uit, je maakt foto’s van de binnenkomende goederen maar ook van de uitgaande goederen. Indien je afwijkingen signaleert ga je kijken naar welke afdeling je de opdracht doorzet om op een correcte wijze af te handelen. 

Afdeling Inventory: ben je goed in rekenen en heb je inzicht dan is deze afdeling een uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor het tellen van producten dit kan zowel in de stellingen zijn als op pallets. Indien je hier afwijkingen signaleert ga jij onderzoeken wat de oorzaak kan zijn en ervoor zorgen dat dit in het systeem aangepast gaat worden. Daarnaast controleer je of de producten op de juiste manier zijn gepickt, kloppen de aantallen, is er voldoende verpakkingsmateriaal op voorraad. Indien je hier afwijkingen signaleert zorg je ervoor dat je dit gaat oplossen dit doormiddel van aanpassingen in het systeem of door het bestellen van materialen. Het is op deze afdeling van belang dat je geen hoogtevrees hebt.

Afdeling Rebox: kun je secuur werken en heb je oog voor detail dan zoeken we jou voor deze afdeling. Alle producten die zijn gepickt worden pas vervoert indien ze onder jou toeziend ook zijn goed gekeurd. Jij signaleert afwijkingen aan het verpakkingsmateriaal, indien dit van toepassing is zorg je ervoor dat het product omgepakt wordt en op de juiste manier het magazijn verlaat. 

Als medewerker kwaliteit werk jij in een familiebedrijf en dat merk je aan alles! Zij hebben het welzijn van hun medewerkers hoog in het vaandel staan. Ze vinden het belangrijk dat je werkweek niet iedere week wisselt qua uren. Daarom bieden ze jou zoveel mogelijk structuur. Onze opdrachtgever kent ook een zeer actieve personeelsvereniging. Elk kwartaal wordt er een activiteit organiseert waarbij jij ook van harte welkom bent. Recent zijn ze verhuisd naar een gloednieuw magazijn. Daarom kun jij rekenen op een fijne en prettige werkomgeving.

Wij zoeken medewerkers kwaliteit die voldoen aan het volgende:

 • Per direct beschikbaar in dagdienst of in 2 ploegendienst
 • Kwaliteitsbewust
 • Nauwkeurig
 • Voorkeur enige ervaring in de kwaliteit
 • Redelijke beheersing Engelse taal
 • Brutosalaris tussen € 12.18 en € 13.70 bruto per uur  
 • Je werkt van maandag tot en met vrijdag fulltime volgens een tweeploegenrooster. De werktijden zijn: 06.00 tot 15.00 uur & 15.00 tot 00.00 uur
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf tien kilometer
 • Fulltime functie van 40 uur per week met een vast rooster
 • Een baan voor de lange termijn met doorgroeimogelijkheden

Interesse of vragen over deze vacature? Neem contact met ons op via 0478 820242.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.