• Full time
  • Reuver

Site Invite

Wat ga je doen?

Als commercieel-technisch medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je beantwoord een diversiteit aan vragen betreffende technische producten en levertijden. Verder maak je de offertes en volgt deze ook nauw op. Na een gedegen inwerkperiode ben je steeds beter in staat om klantbehoeftes te analyseren en in te schatten welke producten voor de klant de meeste meerwaarde kan bieden.

Uiteraard word je geholpen door ervaren collega’s en kun je ook altijd terecht bij andere afdelingen.

Onze relatie
Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen

  • Je beschikt over MBO/ HBO denk en werk niveau
  • Je kunt goed communiceren in het Nederlands en Engels. Spreek je hiernaast ook nog Duits of een andere taal? Dan is dit mooi meegenomen!
  • Je hebt een commerciële instelling en houdt van uitdagingen
  • Je beschikt over uitstekende computervaardigheden
  • Je hebt affiniteit met techniek
  • Woonachtig in de omgeving van Reuver (Venlo – Roermond)
  • Je bent fulltime beschikbaar. In overleg zijn er ook mogelijkheden 

Wat bieden wij?
Een ontzettend leuke functie waar je, je echt kunt ontplooien als commercieel-technisch medewerker, bij een leuke werkgever, mét toekomstperspectief. Een fulltime functie (32 tot 40 uur per week). Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.
Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan  meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.