• Part time
  • Veulen

Site Invite

Voor een bedrijf in Veulen zijn wij op zoek naar een Algemeen Medewerker Feed. Ben jij op zoek naar een uitdagende deeltijd baan? Ben jij maximaal 16 uur per week beschikbaar in de avonden en op zaterdag? Vind jij het leuk om aan de slag te zijn met een heftruck? Dan zoeken wij jou!

Werkzaamheden:

Met behulp van de heftruck ga je helpen bij het maken van mengsels voor de recycle afdeling. Dit doe je 2 á 3 avonden per week en op zaterdagochtend.

Met al meer dan 30 jaar ervaring in de dagelijkse productie, is onze relatie de partner in de levensmiddelenindustrie. Het bedrijf maakt van reststromen uit de levensmiddelenindustrie via eigen korte ketens weer nieuw eten. Het bedrijf telt ruim 100 medewerkers!

Eisen:

  • Je hebt een ervaring met het rijden op een heftruck;
  • Je bent doordeweeks in de avonden en op zaterdagochtend beschikbaar;
  • Je bent flexibel, je bent zelfstandig en je bent gemotiveerd.

De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren en op zaterdagochtend. In de avonden werk je van 18.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag werk je van 07.00 uur tot 13.00 uur. Het salaris zal tussen €10 en €11 bruto per uur zijn.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.