• Full time
  • Arcen

Site Invite

Houd jij van een uitdaging en lijkt het je leuk om samen met andere collega’s een heel nieuwe afdeling klantenservice vorm te geven? Pas jij in een jong en dynamisch bedrijf wat een enorm groeipotentieel heeft? Dan zoeken we jou!

Jouw werkzaamheden
Als medewerker klantenservice ben je voornamelijk bezig met inkomende telefoontjes en mails van  en klanten. Vanaf het moment dat iemand een bestelling geplaatst heeft in de webshop kunnen er verschillende vragen bij de klanten ontstaan. Het is belangrijk dat deze klanten op een goede manier te woord gestaan worden, zowel in woord als schrift.

De organisatie waar jij terecht komt is een sterk groeiende handelsonderneming in van in- en verkoop van bomen, sierteeltproducten, bloemen en overige planten. Kenmerkend voor de organisatie is de hechte en informele sfeer. Het bedrijf zorgt voor de gehele logistieke stroom vanaf het moment dat iemand via de webshop van onze klant een bestelling plaatst.

Wat wordt er van je verwacht

  • Je vindt het leuk om per mail en telefoon contact te hebben met klanten;
  • Je vindt het leuk om vragen van klanten (zo snel mogelijk) te beantwoorden;
  • Je staat sterk in je schoenen, kan niet tevreden klanten omzetten in tevreden klanten;
  • Je bent oplossingsgericht en pakt problemen zelfstandig op;
  • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kunt snel schakelen tussen verschillende taken en systemen;
  • Je beheerst ofwel de Duitse ofwel de Franse taal in woord en geschrift;
  • Je bent flexibel ingesteld en bereid om op zaterdag te werken

Het betreft een functie van 24 tot 40 uur per week. De werktijden zijn in overleg in te plannen tussen 7:00 en 20:00 uur. Ook wordt er op zaterdag gewerkt. Het salaris ligt tussen de €11,70 en 12,76 bruto per uur. Bij goed functioneren is er kans op een contract bij de opdrachtgever.

Heb je vragen of interesse, dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Klik meteen op de sollicitatiebutton en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.