• Full time
  • Beesel

Site Invite

Wil jij graag aan de slag binnen een mooi MKB bedrijf in de omgeving van Reuver waar je iedereen bij naam kent en geen nummertje bent? Wij zoeken een medewerker indamper.

Wat ga je doen
Als medewerker indamper ben jíj verantwoordelijk voor het doornemen van de productieplanning halffabricaten en tref je de nodige voorbereidingen, zoals het aansluiten en koppelen van slangen, tanks en pompen. Verder stel je diverse machines in en bedien je deze. Je controleert de voorraden die benodigd zijn voor de productie, bij dreigende tekorten, informeer je de meewerkend voorman.
Ook ondersteun je bij het lossen van concentraten en hulpstoffen en bij het opslaan van deze in de voorraadtanks of het magazijn.
Je gaat de grondstoffen laten koken volgens instructie en ondersteunt bij het leegmaken van de pers. Ook behoort het controleren en bijsturen van de snelheid en kwaliteit van het geautomatiseerde productieproces van de centrifuge en de indampinstallatie.
Je voert brix controles uit en gijpt in bij kleine storingen. Je neemt monsters van aangevoerde grondstoffen en signaleert de eventuele afwijkingen. Deze afwijkingen rapporteer je aan de meewerkend voorman.
Je vult dagelijks de productieformulieren en kwaliteitsformulieren in.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf binnen de levensmiddelen industrie.

Functie-eisen
Ervaring hebben als productiemedewerker.
Bekend zijn met productieprocessen
Ervaring hebben met het bedienen en instellen van machines van de productielijn halffabricaat
In het bezit zijn van een heftruckcertificaat
Kwaliteitsgericht
Flexibele instelling m.b.t. werktijden en inzetbaarheid andere functies.

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime functie mét toekomstperspectief. Ze werken er in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 03:30 tot 12:30 en van 12:30 tot 20:30 uur. De tijden worden in de toekomst nog veranderd. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring. Bovenop je salaris krijg je nog een ploegentoeslag van 12%, tevens krijg je een ADV-compensatie van 4,31% bovenop je salaris.

Heb je vragen of interesse? Neem dan contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.