• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke productie functie binnen een schone werkomgeving mét toekomst perspectief? Wacht niet langer, wij hebben dé baan voor jou! 

Werkzaamheden
Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het verrichten van de productiewerkzaamheden aan de lijn. Dit houdt in: het opzetten van flessen, het opzetten van doppen en/ of triggers op de flessen, inpakken van de flessen in dozen, stapelen van dozen op een pallet, signaleren van afwijkingen en dit doorgeven aan de operator, schoonhouden van de lijnen (volgens instructie), zorgdragen voor orde en netheid van eigen werkplek, tijdens het ombouwen actief assisteren en de machines en werkplekken schoon maken. Verder leef je de hygiëne- en veiligheidsvoorschriften na.

Voor een mooi en modern bedrijf te Belfeld zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Onze relatie ontwikkelt en produceert al meer dan 70 jaar reinigings- en onderhoudsproducten.

Eisen

  • Ervaring hebben als productiemedewerker, kennis hebben van het productieproces. 
  • Goede communicatieve vaardigheden. 
  • Zowel zelfstandig als in een team willen werken. 
  • In het bezit zijn van veiligheidsschoenen.

Wat bieden wij
Het betreft een fulltime functie in 2-ploegendienst (06:00 – 14:30 / 14:30 – 23:00 uur). Heb je interesse en lijkt het jou wat, neem dan contact met ons op, dan bespreken wij de mogelijkheden.
Het salaris bedraagt € 11,57 bruto per uur, excl. 12% ploegentoeslag.

Heb je vragen óf interesse, neem dan meteen contact met ons op. 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.