• Full time
  • Beesel

Site Invite

Wil jij graag aan de slag binnen een mooi MKB bedrijf in de omgeving van Reuver waar je iedereen bij naam kent en geen nummertje bent? Wij zoeken een meewerkend voorman voor de persafdeling.

Wat ga je doen
Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk om de productieplanning door te nemen en voor te bereiden. Je stelt de machines zelfstandig in en bedient deze ook. Je controleert de voorraden en houdt het omwerk bij en bereid je voor. Je lost de binnengekomen grondstoffen en beoordeelt deze op kwaliteit. Je zorgt voor een tijdige aanvoer van de grondstoffen naar de verwerkingsmachines. Je bedient de pers, maakt deze leeg en vervangt persdoeken. Verder los je kleine storingen op. Ook ben je verantwoordelijk voor het volgens instructie laten koken van de producten, uitvoeren van controles van, nemen van monsters en het signaleren van eventuele afwijkingen. Verder sla je de geproduceerde halffabricaten op en reinig je de tanks. Je geeft leiding aan een 4-tal medewerkers en zorgt voor gemotiveerd team. Je neemt deel in het productie overleg.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf binnen de levensmiddelen industrie.

Functie-eisen
VMBO werk- en denkniveau met technisch inzicht is een pre
(Basis) ervaring hebben met leiding geven
Heftruckcertificaat
Bereid om in 2-ploegen te werken
Flexibele instelling.
Woonachtig in de omgeving van Reuver.

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime functie mét toekomstperspectief. Ze werken er in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 03:30 tot 12:30 en van 12:30 tot 20:30 uur. De tijden worden in de toekomst nog veranderd. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring. Bovenop je salaris krijg je nog een ploegentoeslag van 12%, tevens krijg je een ADV-compensatie van 4,31% bovenop je salaris.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.