• Full time
  • Beesel

Site Invite

Wil jij graag aan de slag binnen een mooi MKB bedrijf in de omgeving van Reuver waar je iedereen bij naam kent en geen nummertje bent? Wij zoeken een productiemedewerker voor de mengafdeling.

Wat ga je doen
Binnen deze functie ga je werken op de mengafdeling en ben jij verantwoordelijk voor het op de juiste wijze mengen van halffabricaten én grondstoffen. Jij zorgt ervoor dat met mengproces efficiënt en effectief verloopt, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bedient oa. de menginstallaties en bewaakt/ begeleid het mengproces. Verder zorg je voor de toevoer van grondstoffen middels een heftruck.

Onze relatie is een toonaangevend bedrijf binnen de levensmiddelen industrie. Je komt te werken binnen een bedrijf met ongeveer 45 collega’s.

Functie-eisen
Ervaring hebben als productiemedewerker en/ of operator
Graag nieuwe werkzaamheden leren
In het bezit zijn van een heftruckcertificaat is een pre
Fulltime beschikbaar zijn
Geen problemen hebben met het werken in een 2-ploegendienst
Je begrijpt de Nederlandse taal (je kunt het lezen, ivm de veiligheidsvoorschriften)

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke fulltime functie mét toekomstperspectief. Mocht je niet veel ervaring hebben met de werkzaamheden is dit geen probleem. De werkzaamheden worden je on the job aangeleerd. Ze werken er in een 2-ploegendienst. De werktijden zijn van 03:30 tot 12:30 en van 12:30 tot 20:30 uur. De tijden worden in de toekomst nog veranderd. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je werkervaring. Bovenop je salaris krijg je nog een ploegentoeslag van 12%.

Heb je interesse of vragen? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.