• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende, maar ook afwisselende baan binnen een bedrijf welke zowel glas verwerking én in de verhuur zit? Wacht dan niet langer, dan is dit dé baan voor jou.

Wij zoeken een productiemedewerker. Onze relatie is gevestigd in Belfeld en je gaat werken met een team van 5 collega’s.

Werkzaamheden
Je gaat in het team van 5 collega’s samenwerken en diverse werkzaamheden verrichten. Zo ga je na een gedegen inwerkperiode zelfstandig glas snijden, glas verpakken en eventueel ook de polijstmachine bedienen. Verder ga je bij het verhuur, in de buitendienst tenten opbouwen. Alle werkzaamheden worden volgens arbo technische regelgevingen verricht.

Onze opdracht gever is een bedrijf welke bestaat uit 2 delen. Ze verwerken glas, maar verhuren ook tenten, ed. voor evenementen. 

Functie eisen
Geen problemen hebben in een veelzijdigheid qua werkzaamheden. nieuwe werkzaamheden willen leren.
Beheersing van de Nederlandse taal is een grote pre
Woonachtig in de omgeving van Belfeld
In het bezit zijn van rijbewijs B!
Op zoek zijn naar een baan met toekomstperspectief

Wat wij bieden
Wij bieden een ontzettend leuke en afwisselende baan waarbij je een totaal nieuw vak geleerd wordt. Uiteraard is het de bedoeling dat je na het werken op uitzendbasis een contract krijgt vanuit het bedrijf zelf. Het betreft een fulltime functie in dagdienst: 08:00 – 17:00 uur. Het salaris is in overleg, afhankelijk van kennis en kunde (range: € 12,- / € 13,75 bruto per uur).

Heb je interesse óf vragen? Neem dan contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.