• Full time
 • Venlo

Site Invite

Onze opdrachtgever heeft een blijvende groei ambitie. Om deze groei mede vorm te geven is het van belang dat er geen issues op de werkvloer zijn en de processen aldaar zo goed mogelijk verlopen. Daarom staat er op dit moment een vacature open als:

Warehouse Coördinator 

Wat houdt de functie in?

Als coördinator Warehouse rapporteer je aan de Teamleader Warehouse, draag je zorg voor de dagelijkse aansturing van de logistieke medewerkers en monitor je de dagelijkse gang van zaken. Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor de logistieke medewerkers en de troubleshooters en stuurt deze aan. Samen met de teamleiders zorg je voor een correcte afwikkeling van de orderdoorstroom en een betrouwbare en veilige werkomgeving.

Wat ga je doen?

Als coördinator Warehouse zorg je voor de dagelijkse aansturing van de Operators en het begeleiden en coachen van (nieuwe) medewerkers. Daarnaast hou je in de gaten of werknemers aanwezig zijn op de werkvloer. Ook zorg je ervoor dat de operationele targets behaald worden en zorg je voor een veilige en betrouwbare werkplek. Ten slotte zijn er nog enkele licht administratieve werkzaamheden waarmee je jezelf bezighoudt.

Wanneer pas jij in deze functie?

Voor deze functie zoeken we iemand met een MBO denk- en werkniveau met het liefst een achtergrond in logistiek. Daarnaast is het van belang dat je aantoonbare ervaring hebt in een operationeel leidinggevende warehouse functie. Ten slotte ben je iemand die communicatief sterk is en beschik je over een uitstekende beheersing van de Engelse taal (Pools is een pré).

Het bedrijf werd in 1955 opgericht in de wijnregio van Zuid-Stiermarken in Oostenrijk en heeft momenteel zijn hoofdkantoor in Nederland. Nunner is een toonaangevende leverancier van logistieke diensten. Het bedrijf biedt een geïntegreerd portfolio van logistieke diensten dat de totale toeleveringsketen van bron tot eindgebruiker omvat.

Nunner ontwerpt, ontwikkelt, integreert, verkoopt en exploiteert geavanceerde logistieke oplossingen die door klanten – in alle sectoren van industrie en handel – worden gebruikt om een transparant, kostenefficiënt en betrouwbaar toeleveringsketen- en distributiesysteem te creëren. Nunner streeft ernaar klanten te voorzien van geavanceerde diensten, zodat klanten een concurrentievoordeel op de markt kunnen behalen en behouden.

Het hoofdkantoor van Nunners is gevestigd in Helmond, Nederland. Er zijn vestigingen in Oostenrijk, Duitsland, Rusland, Zwitserland, Spanje, Tsjechië, Litouwen, Estland, Polen, Roemenië, Slovenië en Nederland.

Over welke competenties behoor je te beschikken?

 • Klantgerichtheid zit in je DNA.
 • Je nauwkeurigheid zorgt voor een hoge standaard voor het werk wat je aflevert.
 • Je bent sociaal en maakt makkelijk contact met anderen.
 • Je hebt aanpassingsvermogen en switcht makkelijk tussen verschillende situaties.
 • Je bent initiatiefvol.
 • Je houdt niet van stil zitten en bent productief.
 • Je bent een echt leider.

Wat wij bieden is:

 • Een marktconform salaris afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een uitdagend en innovatief bedrijf om voor te werken.
 • Een inspirerende werkomgeving waar je initiatieven op prijs worden gesteld.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Stabiele en groeiende werkgever in een groeiende markt.
 • Optimale ontwikkelmogelijkheden.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.