• Full time
  • Tegelen

Site Invite

Samen met je team zorg je er voor dat er een compleet bovengronds leidingnetwerk met de juiste druk wordt aangelegd, plaats je tijdelijke watertanks en sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan toiletten, douches en wasbakken.

Geen werkplek is hetzelfde, dit maakt jou werk zo leuk! Het ene moment bouw je aan de douche en toilet units op een groot festivalterrein of concert of voorzie je een beurslocatie van een complete water aan- en afvoervoorziening. Het andere moment leg je de complete waterinfrastructuur aan bij kampementen van defensie, noodhospitalen, vluchtelingenkampen of een schoollocatie.

Ook het afbouwen van de voorzieningen horen bij jouw werkzaamheden.

Onze relatie een bedrijf dat specialist is in tijdelijke watertechniek. Ze plaatsen, verkopen en verhuren alles wat nodig voor schoon en veilig drinkwater op alle soorten evenementen, expo’s en de industrie.

Eisen:

  • Je bent technisch onderlegd;
  • Je hebt geen probleem met fysiek werk;
  • Je bent fulltime inzetbaar, overuren werken is voor jou absoluut geen probleem! Ook in de weekenden wordt er gewerkt;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B(E), een C rijbewijs is een grote pré.

Wij bieden een uitdagende functie waarin je op diverse locaties aan het werk bent. Geen dag is hetzelfde!

Na een periode van ongeveer 6 maanden, krijg je een contract bij het bedrijf zelf! 

Heb je interesse in bovenstaande functie? Stuur ons een berichtje of bel 0778200330. Wij komen graag met jou in contact!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.