• Full time
  • Roermond

Site Invite

Functieomschrijving:

Indien je reeds ervaring in een wasserij hebt kunnen we direct op meerdere posities inzetten. Indien je nog geen ervaring hebt dan start je met het vouwen van schone kleding. Bij onze klant vouwen ze wasgoed volgens bepaalde kwaliteitseisen. Zodra je dat onder de knie hebt kunnen jullie samen op zoek gaan naar andere functies die ze intern hebben. Werk je bijvoorbeeld graag met een computer, of juist helemaal niet? Werk je graag met moderne apparatuur? Dan hebben ze nog een aantal verschillende functies die misschien leuk voor je zijn. In totaal hebben ze in de wasserij 12 verschillende functies dus voor elk wat wils.

Onze opdrachtgever is een vakkundige stomerij-wasserij met een breed aanbod aan diensten. Hun zijn gespecialiseerd in ‘persoonsgebonden was’, en hebben daar ook al tientallen jaren ervaring mee. Het gaat daarbij om diensten voor bewoners van zorginstellingen, maar ook steeds meer thuiswonende klanten die zelf niet meer in staat zijn de was te doen weten ons te vinden. Persoonlijke aandacht voor en contact met de klanten is voor hun erg belangrijk. Daarnaast wassen en stomen wij ook textiel voor particulieren, bedrijven en horeca.

Jouw verantwoordelijkheden:

  • Je neemt je werk serieus en je wilt goed werk afleveren. Mensen met een oog voor kwaliteit maken het succes;
  • Op welke werkplekken je allemaal ook komt te staan, op elke plek is het belangrijk dat er een bepaalde productiviteit behaald wordt.

Wat bieden wij:

  • Flexibele werktijden en uren in overleg, vaste dagen of in dagdelen is allebei mogelijk;
  • Aantrekkelijk salaris;
  • Doorgroeimogelijkheden. 

Heb jij interesse in, of vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via roermond@invitejobs.nl of via het telefoonnummer 0475-22 70 50.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.