• Full time
  • Roermond

Site Invite

Taakomschrijving:

Je bent, samen met de Teamleader Customer Service, de Area Sales Manager en de Customer Relations medewerkers in je team verantwoordelijk voor het realiseren van het verkoopplan in de toegewezen branche. Je voert correct en tijdig alle sales activiteiten uit aan de hand van de vier kernprocessen: acquisitie, offerte, orderafwikkeling en after sales. Met jouw overtuigingskracht en organisatietalent zorg je ervoor dat onze klanten apt Extrusions B.V.  associëren met leverbetrouwbaarheid, hoge kwaliteitseisen, een aanbod van totaaloplossingen en een prettige wijze van zaken doen.

Onze opdrachtgever is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot zijn competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. Ze onderscheiden zich door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden

Functieprofiel:

Je beschikt over een MBO+/HBO opleiding, bij voorkeur in een (technisch) commerciële studierichting.

Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie in een B2B omgeving in de maak- en/of aluminiumindustrie (order gestuurd).

Jouw professionaliteit en klantgerichte instelling zorgen voor een plezierige manier van werken vanuit een commerciële gedachte.

Je beschikt over probleemoplossend vermogen, bent stressbestendig en communicatief.

Je hebt een goede kennis van de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je bent bekend met geïntegreerde softwaresytemen (ERP).

Aanbod:

Voor deze leuke en uitdagende baan in dagdienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, pensioenregeling Metalektro, fiets- en fitness plan, personeelsvereniging, 27 verlof- en 13 ADV dagen, collectieve ziekteverzekering. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en dit ondersteunen wij met een uitgebreid inwerkprogramma, opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Heb jij interesse in, of vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via roermond@invitejobs.nl of via het telefoonnummer 0475227050.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.