• Full time
  • Roermond

Site Invite

Taakomschrijving:

Als Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor de coördinatie c.q. inzet van de juiste en tijdige resources, grondstoffen, lijnbezetting (machinecapaciteit) en verpakkingen. Je denkt proactief mee over verdere optimalisatie van de supply keten en komt met structurele oplossingen. Administratieve taken handel je tijdig en correct af. Hiertoe behoren o.a. goederenfacturen en orders. Samen met je 2 collegae werk je nauw samen met de afdelingen Customer Service, Inkoop, Productie en Expeditie.

Onze opdrachtgever is een modern, ambitieus en internationaal productiebedrijf dat aluminium profielen maakt voor bouw, automotive en industrie. Tot zijn competenties behoren o.a. extrusie, oppervlaktebehandeling (anodiseren) en mechanische bewerking. Ze onderscheiden zich door kundige, efficiënte en klantgerichte oplossingen aan marktleiders in hun branche aan te bieden

Functieprofiel:

Afgeronde opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de richting logistiek.

Je denkt in processen en bent gewend bottlenecks in de processen vast te stellen en vervolgens te verbeteren / optimaliseren.

Je hebt ervaring in een order gestuurde productie omgeving.

Je onderhoudt goede contacten met zowel onze interne als externe partners en bent de verbindende factor tussen leverancier, productie en de klant.

Je kunt snel schakelen bij veranderingen.

Je bent proactief, zorgvuldig en accuraat.

Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Kennis van de Duitse en Engelse taal is een pré.

Wij bieden:

Voor deze leuke baan in dagdienst bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Een marktconform salaris, pensioenregeling Metalektro, fiets- en fitness plan, reiskosten, personeelsvereniging, 27 verlof- en 13 ADV dagen, collectieve ziekteverzekering. Jouw persoonlijke ontwikkeling is belangrijk en dit ondersteunen wij met een uitgebreid inwerkprogramma, opleiding- en doorgroeimogelijkheden.

Heb jij interesse in, of vragen over deze vacature? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via roermond@invitejobs.nl of via het telefoonnummer 0475227050.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.