• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke technische baan binnen een mooi bedrijf in Reuver? Binnen dit bedrijf is er een werkplaats met meer draai- en freesbanken dan medewerkers. Dit maakt onze relatie enorm flexibel en efficiënt én maakt jouw nieuwe functie zowel afwisselend als uitdagend.

Wat ga je doen
Je werkt zelfstandig aan een breed scala van producten van diverse materialen. De series zijn klein, de nauwkeurigheid is groot. Je bepaalt de bewerkingsstrategie aan de hand van tekeningen en specificaties (van opspanning t/m kwaliteitsbeoordeling). Je programmeert zelfstandig de CNC draai- en/ of freesbank. Tevens bedien je deze en stel je deze nauwkeurig af. Je voert maatcontroles uit, inclusief de daarbij behorende registratie. Je werkt met apparatuur van oa. Hermle, Mori Seiki, Fanuc en Zeiss.

Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen

  • MBO denk- en werkniveau (3/4 Werktuigbouwkunde of Verspaningstechnologie)
  • Ervaring met het werken met 3 en 5-assiige freesbanken
  • Evaring met een draaibank met dubbele turret en subspil is een pre
  • Beheersing hebben van de Nederlandse taal.
  • Goede computervaardigheden
  • Woonachtig in de omgeving van Reuver

Wat bieden wij
Een leuke uitdagende en afwisselende functie als CNC draaier/ frezer. Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Tevens zijn er mogelijkheden tot het volgen van relevante cursussen en trainingen. Vacature met toekomstperspectief, dus contract voor onbepaalde tijd.

Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.