• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen een mooie internationale omgeving, waarbij in Reuver de hoofdvestiging ligt (met nevenvestigingen in Duitsland, Frankrijk, Singapore en de Verenigde Staten). Je gaat werken op de afdeling Sales, dit team bestaat momenteel uit 4 personen. Dan is dit wellicht een mooie baan voor jou.

Wat ga je doen
In deze functie verkoop je pro-actief de productrange aan de bestaande klanten. Tevens identificeer en benader je nieuwe potentiële klanten. Je besteed aandacht aan het inventariseren en vastleggen van de behoeftes en mogelijkheden. Je voorziet de klant van passend advies en realiseert zo een omzetgroei.
Je onderhoudt contact met klanten per telefoon en e-mail. Tevens bezoek je de klant op locatie (indien nodig). Je brengt offertes uit, volgt deze op en adviseert pro actief en legt je bevindingen vast.

Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau (Commercieel)
  • Aantoonbare commerciële en technische ervaring/ interesses
  • Enkele jaren werkervaring
  • Bereid zijn om te reizen (eventueel meerdaags)
  • Beheersing van de Nederlandse, Engelse én Duitse taal in woord en in geschrift
  • Positieve, initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • In teamverband willen werken

Wat bieden wij
Een leuke uitdagende functie als accountmanager. Deze functie is uitermate geschikt voor je, indien je op zoek bent naar een tweede stap in je carrière. Je salaris is afhankelijk van je kennis en kunnen.

Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.