• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke functie binnen de afdeling inkoop en wil jij het vak nog leren? Dan is dit wellicht dé baan voor jou. Je gaat werken op een afdeling bestaande uit 4 personen en je wordt on the job opgeleid tot internationaal inkoper.

Wat ga je doen
In deze functie krijg je de kans je te ontwikkelen tot een internationaal inkoper. Na een gedegen inwerkperiode zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de volgende taken/ werkzaamheden:Administratieve afhankelijk van het inkoopproces, plaatsen en afhandelen van de inkooporders, bewaken van de levertijden, aanvragen en beoordelen van offertes, onderhandelen met (internationale) leveranciers m.b.t. de inkoopvoorwaarden, adviseren m.b.t. leveranciersselectie, monitoren/ bijsturen van de goederenstroom/ bereikbaarheid m.b.v. ERP systeem. Je zorgt samen met de afdeling inkoop voor een soepel inkoopproces, tegen zo gunstig mogelijke condities.

Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen

  • HBO denk- en werkniveau (Commercieel/ Technisch/ Facilitair/ Logistiek)
  • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse, Duitse én Engelse taal
  • Uitstekende computervaardigheden
  • Resultaat- en kwaliteitsgericht
  • Probleemoplossend, prioriteiten kunnen stellen, stressbestendig, flexibel
  • Woonachtig in de nabije omgeving van Reuver.
  • Affiniteit met technische producten.

Wat bieden wij
Een super leuke functie, waar je veel nieuwe werkzaamheden kunt leren bij een leuke werkgever mét toekomstperspectief. Het betreft een fulltime functie in dagdienst (32 uur is in overleg mogelijk). De werktijden zijn van 08:30 – 17:00 uur. Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.