• Full time
  • Deurne

Site Invite

Voor een bedrijf in de omgeving Deurne zijn wij op zoek naar een Medewerker Platenhal. Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Vind jij het leuk om je bezig te houden met het controleren van platen op de hoogst mogelijke kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden:

  • Je draagt zorg het controleren van platen op kwaliteit;
  • Je gaat platen plaatsen in het magazijn;
  • Je werkt met een bovenloopkraan.

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf in de omgeving Deurne. Onze relatie is gespecialiseerd in graniet, composiet en keramiek. Kwaliteit en duurzaamheid staat dan ook hoog bij hen in het vaandel. Daarnaast kenmerken ze zich ook door hun grote assortiment en de korte levertijden die zij hanteren.

Eisen:

  • Je bent handig, nauwkeurig en kwaliteitsbewust;
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar en je bent bereid om (verschoven) dagdienst aan de slag te gaan;
  • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Je gaat aan de slag in (verschoven) dagdienst. Het salaris is afhankelijk van ervaring, daarnaast ontvang je reiskostenvergoeding. Er is een mogelijkheid tot vast dienstverband.

Heb je vragen of interesse? Dan spreken we je liever vandaag dan morgen. Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.