• Full time
  • Roermond

Site Invite

Functieomschrijving:

De medewerker expeditie coördineert en verzorgt al het interne transport binnen Simons Vleeswaren BV en registreert administratief de ontvangst grond- en hulpstoffen en registreert de uitgaande producten in het ERP-systeem Reflex. Hij/zij draagt zorg voor de juiste papieren/documenten die nodig zijn bij het transport.

De medewerker expeditie heeft een belangrijke rol in het juiste voorraadbeheer van de diverse magazijnen op diverse locaties.

   

     Belangrijkste taken van de medewerker expeditie

  • Regelt en verzorgt zelf het intern en extern transport tussen vestigingen en de afdelingen;
  • Registreert, labelt en controleert de ontvangen grond- en hulpstoffen op kleur, hoeveelheid, temperatuur e.d.;
  • Boekt de uitgaande producten in ERP-systeem Reflex en draagt zorg voor de juiste papieren/documenten/CMR;
  • Verschaft externen van de juiste kleding en controleert hen daarop;
  • Vervangt de directe collega bij afwezigheid en of ziekte;
  • Het ontvangen, controleren en registreren van alle binnenkomende postpakketten;
  • Fysiek voorraadbeheer en tellingen van de diverse magazijnen.
  • Adviseert in supply chain vraagstukken.

 

Onze opdrachtgever levert hoogwaardige halal vleeswaren aan een internationale klantenkring. In zijn state-of-the-art productielocatie in Roermond produceren ze op ambachtelijke wijze halal boterhamworst, halal knakworst, halal knoflookworst, halal gesneden vleeswaren en een assortiment premium halal vleeswaren. Bij de productie van zijn halal producten staan kwaliteit, voedselveiligheid, halal richtlijnen en hygiëne centraal. Ze leveren zijn vleeswaren aan importeurs, distributeurs en groothandels in heel Europa, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Azië. 

 Functie-eisen:

Je beschikt minimaal over een MBO werk- en denkniveau. Je hebt enkele jaren werkervaring in een logistieke omgeving. Je hebt automatiseringskennis en ervaring met ERP pakketten. Je kunt goed overweg met Microsoft Office.

Bij voorkeur heb je ervaring met Supply Chain Management Systemen of je bent bereid je hierin te bekwamen.

Je hebt een heftruck/reachtruck rijbewijs en/of stapelaar certificaat of je bent bereid dit op korte termijn te halen.

Sympathieke werkomgeving

Doorgroeimogelijkheden

Aantrekkelijke salaris 

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.