• Part time
  • Arcen

Site Invite

Voor een familiebedrijf in Arcen zoeken wij een medewerker Housekeeping.

Als medewerker housekeeping ben je dagelijks verantwoordelijk voor het schoonmaken van de (luxe) kamers en de openbare ruimtes van het hotel en restaurant. De verschillende kamers dienen tip top schoon te zijn voordat het verblijf van de nieuwe gasten begint!

Bij onze opdrachtgever staat gastvrijheid bovenaan! Al vier generaties lang combineert het bedrijf ouderwetse, Limburgse gastvrijheid met modern comfort.

Eisen: 

  • Je bent per direct beschikbaar
  • Je spreekt Nederlands, Duits of Engels
  • Gastvrijheid staat hoog in het vaandel

Wat wij bieden:

De werkzaamheden zijn voor +/- 20 uur per week, maar meer of minder is in overleg ook mogelijk. De werktijden zijn dagelijks van 9:00 tot 15:00 uur. In het hoogseizoen kan dit iets uitlopen, dus enige flexibiliteit is gevraagd! Het werkrooster wordt altijd in overleg gemaakt met je collega’s. Het salaris bedraagt €10,93 bruto per uur. Bij goed functioneren is er kans op de vaste aanstelling.

Wil jij ervoor zorgen de hotelgasten hun verblijf beginnen met een glimlach? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.