• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke technische productie baan, waar je veel kunt leren en wil je graag werken bij een bedrijf waar je geen nummer bent, al je collega’s kent en uitzicht hebt op een dienstverband voor onbepaalde tijd? Dan is dit wellicht DE functie voor jou. Wij zoeken een technische productiemedewerker bij een technisch bedrijf in Reuver.

Wat ga je doen
In deze functie krijg je de kans je te ontwikkelen tot een allround medewerker en gaat werken met de volgende technieken:
Zagen: je zaagt de grondstoffen aan de hand van specificaties eventueel breng je ook een bevestigingssysteem aan. Verder zorg je voor een zo efficient mogelijk gebruik van de grondstoffen en signaleert eventuele afwijkingen.
Vlak- en profielslijpen: Je gaat kleine series nauwkeurig slijpen, dit doe je door een slijpbank zelf in te stellen en het werkstuk op te spannen.
Frezen: Je zult stap-voor-stap freeswerkzaamheden eigen maken. Dit freeswerk wordt gedaan aan 3- en 5-assige freesbanken.

Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen

  • MBO denk- en werkniveau
  • Technisch werkervaring of werkervaring door middel van een hobby
  • Technisch inzicht
  • Oog voor detail, het is nauwkeurig werk
  • Woonachtig in de omgeving van Reuver (Venlo – Roermond)
  • Fulltime beschikbaar zijn in dagdienst.
  • Beheersing hebben van de Nederlandse taal is een pre. Mocht je dit niet beheersen is goede beheersing van de Engelse of Duitse taal een vereiste. 

Wat bieden wij
Een super leuke functie, waar je veel nieuwe werkzaamheden kunt leren bij een leuke werkgever mét toekomstperspectief. Het betreft een fulltime functie in dagdienst. De werktijden zijn van 07:30 – 16:00 uur.

Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

Mocht je niet veel technische kennis/ ervaring hebben, maar je wilt dit wel graag leren en verricht je hobbymatig wel eens wat technisch werk, ook dan nodigen we je uit om te reageren op deze functie.

Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.