• Full time
 • Venlo

Site Invite

Voor een relatie in Venlo zoeken wij een Medewerker Commerciële Binnendienst. Voor onze relatie is het belangrijk dat je affiniteit hebt met alles wat met auto’s te maken heeft. Heb jij een hart voor auto’s en wil jij van jouw hobby je werk maken?  Lees dan snel verder.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Commerciële binnendienst ben werkzaam op de afdeling After Sales. Je bent de spil tussen de Salesmanager, de klanten en de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Samen met jouw gedreven team van collega’s ga je op zoek naar de juiste transportoplossing van de klant.

Jouw belangrijkste taken zijn:

 • Het telefonisch uitvoeren van acquisitie
 • Het verzorgen van diverse verkoopactiviteiten 
 • Je staat klanten en monteurs te woord aan de balie en geef je diverse onderdelen aan hen uit
 • Overige administratieve bijkomende taken

Onze opdrachtgever is dé allround dienstverlener van mobiliteit aan de transportbranche. De diverse vestigingen zijn makkelijk te bereiken en de vele transportroutes in deze regio kruisen de vestigingen van de organisatie, waardoor ze optimale service kunnen bieden.

Onze opdrachtgever beschikt over diverse simpele en doeltreffende concepten voor optimale dienstverlening, zoals de verkoop, lease en verhuur van nieuwe bedrijfswagens en toebehoren, de aan- en verkoop van gebruikte trucks en het beschikt over uitgebreide onderhouds- en reparatiefaciliteiten.

Wie zoeken wij?

 • Je beschikt over MBO of gelijkwaardig niveau verkregen door ervaring, cursussen en trainingen;
 • Je bent commercieel ingesteld en bent klantgericht;
 • Je hart ligt bij auto’s en hebt kennis van (auto)onderdelen;
 • Je hebt ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking;
 • De telefoon pakken is voor jou geen enkel probleem en je weet jezelf en jouw werkgever goed te verkopen;
 • Je spreekt naast Nederlands, Duits of Engels;

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie (38 uur per week) waarin je bereid bent om te werken in verschoven dagdienst. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Het betreft een functie voor de langere tijd en bij gebleken geschiktheid is er een grote kans op een contract bij onze opdrachtgever.

Ben jij ambitieus, leergierig en wil je graag werken in de automotive branche? Solliciteer dan direct of neem contact op met onze vestiging in Venlo (077 820 03 33).  

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.