• Full time
 • Venray

Site Invite

Ben jij de Trainer die we zoeken bij onze opdrachtgever zijn site in Venray? Ben jij expert in je vakgebied en klaar om (nieuwe) medewerkers op te leiden op het gebied van EHS en werkinstructies in ons warehouse in een dynamische contract logistiek omgeving? Ben jij de trainer die graag zijn kennis en overdraagt aan anderen? Laat het ons dan weten door te solliciteren op de rol van Trainer in Venray.

Wat ga je doen?

Je bent een enthousiaste Trainer met oog voor kwaliteitsdoelstellingen en veiligheid binnen in onze site. Je bent accuraat in het toezien op de opvolging en de organisatie van de (verplichte) opleidingen voor ons personeel. Je communiceert goed en enthousiast en vindt het plezierig om met mensen te werken. Je bent als Trainer voor veel mensen hun rots in de branding wanneer ze op hun eerste dag starten in onze site. Daarnaast vind je het leuk om input te leveren op processen en helpt deze te implementeren vanuit Quality perspectief.

Je taken en verantwoordelijkheden zijn:

 • Je coöordineert en faciliteert training van onze medewerkers conform het syncreon trainingsproces.
 • Je coördineert trainingsactiviteiten en verzorgt de introductietraining voor nieuwe medewerkers & crosstraining;
 • Je bent een proces analist; je levert input op diverse processen vanuit kwaliteitsoogpunt en helpt met de implementatie van nieuwe processen
 • Je monitoort en informeert de organisatie op het gebied van de trainingsvoortgang van alle verplichte trainingen met de juiste tools en rapportages;
 • Je bent in staat met de juiste tools (management) rapportages op het gebied van training op te stellen, interpreteren, analyseren en communiceren;
 • Je hebt een actieve rol in het voorbereiden en doen van audits zowel intern als van onze klanten;
 • Alle overige werkzaamheden die verband houden met de functie.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Syncreon levert op maat gemaakte, progressieve en schaalbare oplossingen aan vooraanstaande wereldwijde automotive en technologie merken, zoals: Jaguar, Land Rover, Harley Davidson, BMW, Dell, Xerox en Canon. Al meer dan 60 jaar heeft Syncreon een unieke en innovatieve expertise in het leveren van zeer geïntegreerde, warehousing management, inbound naar productie, reverse en reparatie, export verpakking, aftermarket diensten, fulfilment diensten en transport. Vandaag de dag hebben zij meer dan 14.000 werknemers op meer dan 100 locaties wereldwijd die genieten van onze ondersteunende cultuur, toewijding aan werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling en uitstekende carrièremogelijkheden.

Dit neem je mee:

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring binnen een logistieke operatie;
 • Jij hebt goede kennis van de relevante Warehouse Management Systemen en Microsoft Office;
 • Je bent een “mensen-mens”;
 • Professionele mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal.

Interesse of vragen over deze vacature? Neem contact met ons op via 0478 820242.

Arbeidsvoorwaarden

Syncreon biedt een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en expertise. Naast het primair salaris zit Syncreon aangesloten bij de CAO transport en bieden ze 25 vakantiedagen.

Bedrijfscultuur

Binnen Syncreon, wat van origine een familiebedrijf is, is iedereen gelijk. Samen maken ze dan ook elke dag het verschil! Dit merkt je op de site in Venray dan ook helemaal terug met mensen die lokaal zijn! Openheid en eerlijkheid zijn belangrijke woorden in de samenwerking.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.