• Full time
 • Venray

Site Invite

Voor de spiksplinternieuwe en bestaande locaties (totaliteit 50.000 m2) van Syncreon in Venray zijn wij op zoek naar een Facility & Security Manager voor een tweetal high-tech klanten! Voel jij je aangesproken door het motto ‘Taking care of our people’? Als Facility & Security manager krijg je bij Syncreon veel ruimte om te bouwen aan je team én aan onze inrichting-, onderhoud en beveiligingsprocessen.

Functieomschrijving

In deze rol zorg jij dat alle facilitaire zaken vanuit het beleidsmatige t/m de operationele uitvoering op de juiste manier zijn geregeld, voor zowel de bestaande site (25.000 m2) als de gloednieuwe site van 25.000 m2. In maart zal de operatie van deze site live gaan. Daarbij is het belangrijk dat iedereen plezierig werkt in een veilige omgeving. Met je sterke communicatie skills ben jij dé schakel tussen de site, Procurement (de afdeling die eindverantwoordelijk is voor het inkoopproces) en onze externe leveranciers. Je bent een echte teamspeler en voelt je thuis in een dynamische steeds veranderende internationale organisatie. Een prettige werkomgeving en goede samenwerking met al je stakeholders staan hoog in het vaandel.

Daarnaast zijn je taken:

 • Het opzetten (meerjarig) onderhoudsplan voor o.a. de gebouwen en installaties. Dit doe je onder verantwoordelijkheid van de Site Director;
 • Je bent betrokken bij het uitvoeren van facility-projecten. Je deinst niet terug voor het opstellen van berekeningen voor investeringsaanvragen en de techniek hieromheen.
 • Het aanvragen van vergunningen voor nieuw- en verbouw of uitbreidingen van de panden.
 • Je koopt technische middelen en diensten in en zorgt voor het nieuwe contracten. Dit doe je in nauwe samenwerking met de afdeling procurement.
 • Je coördineert en plant de uitvoer van inspectie-, revisie-, reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfsmiddelen en gebouwen.
 • Je houdt toezicht op de uitvoering van werkzaamheden uitgevoerd door externe leveranciers. Hierbij neem je altijd de security richtlijnen in acht.

Syncreon levert op maat gemaakte, progressieve en schaalbare oplossingen aan vooraanstaande wereldwijde automotive en technologie merken, zoals: Jaguar, Land Rover, Harley Davidson, BMW, Dell, Xerox en Canon. Al meer dan 60 jaar heeft Syncreon een unieke en innovatieve expertise in het leveren van zeer geïntegreerde, warehousing management, inbound naar productie, reverse en reparatie, export verpakking, aftermarket diensten, fulfilment diensten en transport. Vandaag de dag hebben zij meer dan 14.000 werknemers op meer dan 100 locaties wereldwijd die genieten van onze ondersteunende cultuur, toewijding aan werk-privé balans, persoonlijke ontwikkeling en uitstekende carrièremogelijkheden.

Functie-eisen

Als Facility Manager hou je van een gevarieerde werkweek, niet elke dag hoeft voor jou hetzelfde te zijn. Je bent zelfstandig, proactief en een teamspeler die beschikt over goede communicatie- en coördinatievaardigheden. Daarnaast zie je jezelf terug in het gevraagde profiel:

 • zo’n 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie in een logistieke- of productie omgeving;
 • hbo werk- en denkniveau;
 • een uitstekende kennis van WMS en Microsoft Office;
 • bij voorkeur kennis van Kronos, Qlik en van kwaliteitssystemen;
 • je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • je bent een echte aanpakker en communiceert open en eerlijk;
 • je bent flexibel en schrikt niet van veranderende prioriteiten;
 • je kunt je visie onderbouwen en staat open voor de mening en feedback van anderen.

Arbeidsvoorwaarden

Syncreon biedt een marktconform salaris passend bij jouw ervaring en expertise. Naast het primair salaris zit Syncreon aangesloten bij de CAO transport en bieden ze 25 vakantiedagen.

Bedrijfscultuur

Binnen Syncreon, wat van origine een familiebedrijf is, is iedereen gelijk. Samen maken ze dan ook elke dag het verschil! Dit merkt je op de site in Venray dan ook helemaal terug met mensen die lokaal zijn! Openheid en eerlijkheid zijn belangrijke woorden in de samenwerking.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.