• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke commerciële baan en wil je graag werken bij een bedrijf waar je geen nummer bent, al je collega’s kent en uitzicht hebt op een dienstverband voor onbepaalde tijd? Dan is dit wellicht DE functie voor jou. Wij zoeken een commercieel medewerker binnendienst bij een technisch bedrijf in Reuver.

Wat ga je doen
Als commercieel medewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je beantwoord een diversiteit aan vragen betreffende technische producten en levertijden. Verder maak je de offertes en volgt deze ook nauw op. Na een gedegen inwerkperiode ben je steeds beter in staat om klantbehoeftes te analyseren en in te schatten welke producten voor de klant de meeste meerwaarde kan bieden.
Uiteraard word je geholpen door ervaren collega’s en kun je ook altijd terecht bij andere afdelingen.

Is een wereldwijd actieve onderneming die zich bezig houdt met de productie en handel in onderdelen en verbruiksmaterialen voor de technische industrie. De hoofdvestiging is gevestigd in Reuver.

Functie-eisen
MBO/ HBO denk en werk niveau
Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse én Engelse taal
Beheersing van de Duitse of andere talen is een pre
Commercieel ingesteld, resultaat- en kwaliteitsgericht
Uitstekende computervaardigheden
Geïnteresseerd zijn in de techniek (ervaring is niet nodig)
Woonachtig in de omgeving van Reuver (Venlo – Roermond)
32 tot 40 uur per week beschikbaar zijn (harde eis).

Wat bieden wij
Een ontzettend leuke functie waar je, je echt kunt ontplooien als commercieel medewerker binnendienst, bij een leuke werkgever, mét toekomstperspectief. Een fulltime functie (32 tot 40 uur per week). Het salaris is afhankelijk van kennis en werkervaring.

Heb jij interesse of vragen over deze functie, neem dan  meteen contact met ons op. Mocht je deze je erg aanspreken en voldoe je niet 100% aan de functie eisen, neem dan ook gewoon contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.