• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke productiebaan, met toekomstperspectief binnen een leuke informele omgeving waar je geen nummertje bent? Dan is dit DE baan voor jou. 

Wat ga je doen:
Je gaat werken met beton, mallen afvullen, zorgen dat de productielijn blijft draaien, producten verplaatsen en diverse bijkomende werkzaamheden.

Onze relatie:
Onze relatie is gevestigd in Reuver en is gespecialiseerd in het vervaardigen van tuin gerelateerde producten. Je komt te werken in een team van ongeveer 7 collega’s, waarbij je iedereen bij naam kent. Er heerst een leuke, informele werksfeer. 

Functie-eisen:

  • Ervaring hebben met productiewerk of logistiek werk.
  • Woonachtig in de omgeving van Reuver.
  • Fulltime beschikbaar zijn.
  • Op zoek zijn naar een baan mét toekomstperspectief. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst. Je werkt tussen 07:00 – 15:45. In de ochtend heb je 15 minuten pauze, tussen de middag 30 minuten.
Je werkt in een team met 7 collega’s en 2 leidinggevenden. Uiteraard is dit een vacature waarbij grote kans is op een vast contract.

Het salaris ligt tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van je ervaring.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan meteen contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.