• Full time
  • Maasbree

Site Invite

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Ligt jou passie in de logistiek? Ben jij echt een nachtdier? Wij hebben de juiste baan voor jou!

Voor een relatie in Venlo zijn wij op zoek naar een loods medewerker. De werkzaamheden bestaan uit het sorteren en verplaatsen van pallets/ producten en het laden en lossen van vrachtwagens.

Onze relatie is een logistiek dienstverlener, gespecialiseerd in de 24-uurs distributie van zendingen binnen de Benelux en Europa. 

Wat vragen we van jou?
– Ervaring als loods medewerker / magazijnmedewerker;
– Ervaring op de EPT is een must;
– Ervaring op de heftruck is een pré;
– je bent een echte aanpakker en hebt geen probleem met overwerken.

De werkzaamheden zijn in nachtdienst, fulltime van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 21:30 uur tot circa 7:30 uur. Het salaris is in overleg op basis van ervaring!

Heb je interesse of heb je vragen naar aanleiding van de vacature? Stuur ons een bericht en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de vacature te bespreken onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.