• Full time
  • Venlo

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging op het gebied van kwaliteit, binnen een internationaal opererend bedrijf? Dan is dit wellicht dé functie voor jou. Wij zoeken voor een toonaangevend bedrijf in Venlo een kwaliteitstechnicus/ -inspecteur. Onze relatie is gespecialiseerd in tandheelkundige producten. Ze distribueren deze producten over de gehele wereld.

Functie inhoud
Als kwaliteitstechnicus/ -inspecteur ga je inspecties uitvoeren op de geleverde materialen volgens de specifiek geldende procedures en werkinstructies. Verder voer je validatiemetingen voor nieuw aangemaakte meetprogramma’s uit, zodat deze in gebruik genomen kunnen worden. Je documenteert inspectieresultaten. Ook evalueer en documenteer je de rapportages van de opgeslagen data (temperatuur en vochtigheidsdata). In geval van afkeuring verwerk je de klachten van de leveranciers en handel je de retourzending naar de leverancier af. Verder stuur je de ontvangen klantenklachten door naar de betreffende leverancier en regel je de retourzending naar de leverancier voor het betreffende product.
Je werkt samen in een team met technische ontwikkelings- en kwaliteitsingenieurs.

Warehouse op het gebied van tandheelkundige producten. 

Functie-eisen

  • Ervaring hebben als kwaliteitstechnicus of inspecteur (geometrische inspecties)
  • Ervaring hebben met geautomatiseerde meetapparatuur en programmering van deze apparatuur
  • Kennis hebben van kwaliteitssysteemvereisten (voorkeur ISO 13485, FDA 21, CFR 820)
  • Kennis van kalibraties en meetapparatuur
  • Analytisch en probleemoplossend ingesteld
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Ervaring hebben met geautomatiseerde systemen (voorkeur SAP)
  • Uitstekende kennis van MS Office.

Wat wij bieden
Wij bieden een fulltime functie in dagdienst, met grote kans op een contract voor onbepaalde tijd. De werktijden zijn vanaf 08:00 tot 17:00 uur. Parttime werken is in overleg.
Het salaris is afhankelijk van ervaring en opleiding. Je krijgt een reiskostenvergoeding van 19ct per KM.

Heb je interesse of wil je graag meer weten over deze functie, wacht niet langer, neem even contact met ons op.

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.