• Full time
  • Venlo

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Venlo zijn wij op zoek naar een (aankomend/ junior) coupeuse.

Ben jij gemotiveerd om binnen het atelier van onze opdrachtgever fulltime aan de slag te gaan? Heb jij enige ervaring als coupeuse / naaister? Wil jij deze ervaring uitbreiden of wil jij van je hobby je baan maken? Dan hebben wij de juiste baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als coupeuse in het service atelier ga jij reparaties uitvoeren aan alle te bedenken modellen (meubelen), je verzorgt het stikken van alle modellen en je voert siersteken uit op alle modellen inclusief het afsnijden. Je verzorgt daarnaast eventueel de schalmbewerkingen en je stikt de ritsen in met de ritsenmachine.

Onze opdrachtgever is een dynamisch familiebedrijf met bijna 350 medewerkers, dat een belangrijke positie inneemt op de Europese markt voor designmeubelen. In de hightech fabriek produceren echte vakmensen al meer dan tachtig jaar hoogwaardige zitmeubelen. Eigenzinnig en kleurrijk, ontworpen door internationale designers en uitgevoerd naar de persoonlijke wensen van de klant.

Wat vragen we; 

  • Nauwkeurig en kwaliteitsbewust;
  • Sociaal en communicatief vaardig;

De functie is fulltime, van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn in dagdienst van 07:30 uur tot 16:30 uur, in overleg is een afwijking in werktijden bespreekbaar. Het salaris is in overleg.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.