• Full time
  • Reuver

Site Invite

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor een stabiel en mooi bedrijf te Reuver een operator.

Werkzaamheden
Als operator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de te behandelen producten, het aan- en afvoeren van materiaal van en naar de machine, het digitaal inregelen van de machines en de controle van kwaliteit en kwantiteit van de materialen.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele werking, het dagelijks en periodiek schoonmaken/ -houden van de machines alsmede de directe werkomgeving. Je voert klein periodiek/ preventief onderhoud uit en signaleert afwijkingen in het proces en schakelt indien nodig iemand van de technische dienst in.

Onze relatie is een producent van diverse stalen onderdelen, ze vallen onder een moederbedrijf met vestigingen door geheel Europa. 

Functie-eisen

  • MBO denk- en werkniveau (technisch).
  • In het bezit zijn van een heftruckcertificaat en/ of hijsbewijs is een pre.
  • Ervaring hebben als operator.
  • Kennis hebben van het machinepark
  • Analytisch ingesteld, zelfstandig willen werken.
  • Flexibele instelling i.v.m. ploegendienst.

Wat wij bieden
Het betreft een fulltime functie in 2-ploegendienst ( 05:30/14:00 uur – 14:00/22:30 uur).
Grote kans op een contract voor onbepaalde tijd. Je start met een salaris tussen de € 2200,- en € 2400,-. Daar komt nog een ploegentoeslag bovenop van 14%.

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met ons op!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.