• Full time
  • Horst

Site Invite

Voor onze opdrachtgever in Horst zijn wij op zoek naar een Medewerker Kwaliteit/ kwaliteitsverantwoordelijke.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Kwaliteit/ kwaliteitsverantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de prestaties van het kwaliteitsmanagementsysteem. Je overlegt met de medewerkers (in alle organisatielagen) om ervoor te zorgen dat het systeem voor Kwaliteit, Voedselveiligheid en Milieu up-to-date is en functioneert naar behoren. Je voert alle activiteiten uit die nodig zijn om dit doel te bereiken. Je werkt nauw met de productie-, logistieke- en verkoopafdeling en speelt in op hun behoeften. Dit maakt jou een cruciale schakel tussen onze operationele afdelingen en het management in een dynamische, uitdagende en veeleisende internationale organisatie.

Hiërarchisch ben je rechtstreeks rapporterend aan de Plant Manager en functioneel aan de Kwaliteitsdirecteur van de groep. Je zal meewerken aan projecten, mogelijkheden onderzoeken om efficiënter te werken en je maakt voorstellen voor verbetering.

Onze opdrachtgever is actief in de verpakkingen industrie. Ze vervaardigen met behulp van het hoogwaardige machinepark allerlei op maat gemaakte verpakkingen voornamelijk voor bedrijven in de levensmiddelen-, dranken, industriële en farmaceutische sector.

Wat vragen we van jou?

– Je bent afgestudeerd op Hbo-niveau of gelijkwaardig op het gebied van Kwaliteit en milieu;
– Je bent fulltime beschikbaar;
– Je hebt ervaring in de ‘field quality systems’;
– Je beschikt over goede communicatieve en administratieve vaardigheden;
– Je hebt kennis van MS Office (vaardige Excel-gebruiker) en SAP;
– Je hebt een goed niveau van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
– De Duitse en/of Spaanse taal is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie met een collegiale werksfeer en ruimte voor eigen inbreng, initiatief en groei.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.