• Full time
  • Venlo

Site Invite

Werkzaamheden
Als magazijnmedewerker ben jij een belangrijke collega binnen het warehouse. Je bent verantwoordelijk voor het picken van orders, dit verricht je door middel van een handscanner. Omdat je met healthcare producten werkt is nauwkeurigheid ontzettend belangrijk, daarom controleer je de gepickte orders intensief. Verder maak je de orders verzendklaar, door deze te verpakken, labelen en het toevoegen van de juiste documenten. Ook controleer je de binnen gekomen producten en zorgt ervoor dat deze gescand en verwerkt worden in het digitale voorraadsysteem (SAP). Uiteraard zorg je samen met je collega’s voor een ordelijke en opgeruimde werkplek.

Over de werkgever
Je gaat werken bij een toonaangevend warehouse op het gebied van healthcare producten. Vanuit het splinternieuwe warehouse gevestigd in Venlo worden alle healthcare producten gedistribueerd door de gehele wereld. Onze relatie heeft diverse vestigingen in Europa, Amerika, Azië, Midden-Oosten én Afrika. Je gaat werken in een team met ongeveer 174 collega’s. 

Functie eisen
Om goed als magazijnmedewerker te kunnen gaan werken vragen wij iemand die (basis) ervaring heeft als magazijnmedewerker, kan werken met een handscanner en geen problemen heeft met de hele dag staand/ lopend werk te verrichten. Tevens zijn wij op zoek naar mensen die zowel zelfstandig als in een team willen werken. Ook is het belangrijk dat er nauwkeurig gewerkt word, omdat de producten naar ziekenhuizen en artsen over de gehele wereld gedistribueerd worden. Verder beheers je de Nederlandse óf Engelse taal goed en heb je eigen vervoer naar Venlo. Er is helaas geen bushalte in de buurt. 

Wat wij bieden
Wij bieden een leuke fulltime baan als magazijnmedewerker in verschoven dagdienst mét toekomstperspectief! De werktijden wisselen per week, wanneer je week 1 van 09:00 tot 18:00 uur werkt, werk je de week erna van 10:00 tot 19:00 uur. Je krijgt een bruto uurloon van € 11,70 en een reiskostenvergoeding van € 0,19 per KM. 

Ben jij op zoek naar een fulltime baan, heb je geen problemen met het werken in verschoven diensten en ben je op zoek naar een baan als magazijnmedewerker? Wacht niet langer, reageer meteen. Wie weet heb je snel de baan van je dromen! Mocht je graag nog meer informatie willen over deze functie, neem dan even contact met ons op: 0777-820 09 90 of reageer via onze website. 

We hopen snel iets van je te horen. 

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.