• Full time
  • Horst

Site Invite

Voor een relatie in de omgeving van Horst zijn we op zoek naar een allround operator, in deze functie richt je je met name op het bedienen van de machine als onderdeel van een productieproces..

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het oplossen van kleine storingen en het zorgdragen voor een goede voortgang van het productieproces.

Werkzaamheden

  • Opstarten van de productielijn
  • Bedienen en monitoren van de machines
  • Controleren en meten van kwaliteit

Onze opdrachtgever is actief in de verpakkingen industrie. Ze vervaardigen met behulp van het hoogwaardige machinepark allerlei op maat gemaakte verpakkingen voornamelijk voor bedrijven in de levensmiddelen-, dranken, industriële en farmaceutische sector.
Is je interesse gewekt? Dan ben jij wellicht onze nieuwe medewerker.

Functie-eisen

  • Technische kennis en inzicht, aantoonbaar middels opleiding of werkervaring
  • Goed kunnen communiceren in het Engels, de voertaal binnen het bedrijf
  • Flexibel en willen werken in 3 ploegen

De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag en zijn in 3 ploegen. (6:00 – 14:00 uur / 14:00 – 22:00 uur / 22:00 – 6:00 uur). Bij goed functioneren is er kans op een vast contract. Het salaris is inclusief ploegentoeslag € 14,29 bruto per uur.

Heb je vragen of interesse dan kun je reageren via de sollicitatiebutton. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken, onder het genot van een kopje koffie!

Wie is Invite:

Wij, Invite, zijn een regionaal, jong en energiek bedrijf. Wij zijn sinds 2010 gespecialiseerd in uitzenden, detachering en werving & selectie binnen met name de logistiek, industrie en administratie.

Wij zijn gevestigd in Noord en Midden Limburg in Venlo, Venray, Tegelen, Reuver, Roermond & Panningen. Wij zijn er voor regionale banen, voor tijdelijk en vast werk, van VMBO tot HBO niveau.

Werken via Invite is gewoon goed geregeld! Werkt lokaal, voor elkaar! Wij kennen onze kandidaten en opdrachtgevers, denken mee en luisteren naar de wensen en behoeften van beide partijen om zo de beste match te maken.