• Full time
  • Belfeld

Site Invite

Wat ga je doen
Je bent dé spil tussen de diverse productieafdelingen en bent eindverantwoordelijke van het magazijn. Je bent verantwoordelijk voor het juist en tijdig verwerken van de inkomende goederen. Je bent veelal bezig met het inboeken én verwerken van dagelijkse leveringen. Neemt goederen in ontvangst van leveranciers en verdeelt deze over de diverse stellingen en productielocaties. Verder pick je orders t.b.v. de productie en verzending. Je maakt de producten verzendklaar en voert de werkzaamheden nauwkeurig uit. Je werkt onder leiding van de assistent operations manager.

Onze relatie is een internationaal bedrijf, welke gevestigd is in de nabije omgeving van Belfeld. Er werken ongeveer 37 medewerkers op deze locatie, tevens hebben ze nog een locatie in het buitenland. Ze vervaardigen diverse meubelstukken, welke ook elektrisch aangestuurd worden. 

Functie eisen
We zijn op zoek naar iemand met een MBO denk- en werkniveau, verder is MS Office geen onbekend terrein voor jou en spreek je naast de Nederlandse ook de Engelse taal. Tevens kun je nauwkeurig werken en ben je op zoek naar een baan in dagdienst.

Dit bieden wij 
Wij bieden een functie in dagdienst voor ongeveer 28 tot 32 uur per week. Werktijden en -dagen zijn in overleg. Verder kom je te werken in een laagdrempelige, nuchtere organisatie waarbij ruimte is voor eigen inbreng. Bij een fulltime dienstverband, heb je recht op 25 vakantiedagen per jaar. Tevens krijg je 8,33% vakantiegeld en bouw je vanaf 8 weken werken pensioen op. Uiteraard betreft dit ook een functie voor langere tijd mét grote kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Heb je interesse en/ of vragen, neem dan meteen contact met ons op. Wie weet, werk jij snel in een leuke nieuwe, interessante omgeving.

Klik hier om op deze vacature te solliciteren.

 

Om op deze vacature te solliciteren bezoek je www.invitejobs.nl.